Zoek & Boek

Boeken

Antwoord op al uw vragen

Hoe laat kan ik inchecken?

Kampeerders zijn welkom vanaf 12.00 uur. In het hoogseizoen is de receptie geopend tot 16.00.Wilt u later inchecken, neem dan even contact met ons op. De ingaande slagboom is gesloten van 23.00 tot 08:00, dan is er geen gemotoriseerd verkeer op het park toegestaan.

Hoe laat moet ik vertrekken?

Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 11:00 uur te verlaten. U kunt op de dag van vertrek nog wel de hele dag gebruik maken van onze parkfaciliteiten.

Mogen we bezoek ontvangen?

Bezoekers zijn van harte welkom, maar moeten worden gemeld bij de receptie. Bezoekers betalen een dagtarief van € 2,50 per persoon. Zij dienen de camping voor 22.00 uur te verlaten. Auto's kunnen niet op de camping geparkeerd worden, maar vóór de slagboom. Bezoekers die bij u overnachten, dienen zich in te schrijven en ontvangen (tegen betaling) een toegangsbewijs. Tarieven vindt u in onze tarievenlijst (extra persoon).

Mag ik een bijzettent of partytent plaatsen?

Per campingplaats is één bijzettent toegestaan, mits niet groter dan 5 m². Voor het plaatsen van een partytent moet u schriftelijke of per e-mail een aanvraag indienen. Toestemming is (onder andere) afhankelijk van de gereserveerde plaats.

Hoeveel elektrische apparaten kan ik aansluiten?

Onze aansluitingen zijn 10 of 16 Ampère. U kunt tot maximaal 3500 Watt aansluiten.

Mag ik een generator meenemen?

Nee, dit is niet toegestaan.

Mag ik een barbecue gebruiken?

Ja, barbecueën mag, tenzij de brandweer een code afgeeft voor brandgevaar als gevolg van droogte.

Hoe werken de douches op de camping?

De douches op Camping Hoeve de Schaaf werken met douchemunten. Eén douchemunt is goed voor ca. 5 minuten douchen. De douchemunten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Hoe zit het met het afval?

In onze afvalcontainers kunt u uitsluitend onze eigen Camping de Schaaf vuilniszakken kwijt. Deze kosten € 1,50 per stuk of € 15,- voor een rol van 10 stuks. De openingstijden van de afvalcontainers vindt u bij de receptie.

Zijn honden toegestaan op de camping?

Honden zijn toegestaan op de camping mits u ten alle tijden een hondenpoepzakje bij u draagt. Bezoekers met een hond betalen tevens € 3,50 per hond per dag. Geldt er een minimale verblijfsduur? Voor reserveringen met een eigen kampeermiddel geldt geen minimale verblijfsduur.