Zoek & Boek

Boeken

Faciliteiten

Internet

Ons hele vakantiepark is voorzien van WiFi. Draadloos internet is tegen betaling beschikbaar, u dient wel te beschikken over een WiFi netwerkkaart.

CAI

Met een aantal leuke televisiezenders is het handig om te weten dat CAI altijd bij de prijs inbegrepen is. De beschikbare TV-zenders worden digitaal aangeboden.

Wasserette

Vertoeft u wat langer op de camping, dan is het gemakkelijk dat u de was kunt doen. In de wasserette staan diverse wasmachines en een droger tot uw beschikking. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Sanitair

Op de camping staan verschillende keurige sanitairgebouwen. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. De douches werken met douchemunten die u bij de receptie kunt kopen.

Vertier

Er is van alles te beleven voor jong en oud op Camping de Schaaf: een buitenzwembad, kinderbad met glijbanen, speeltuin en een gevarieerd animatieprogramma in de zomer. Daarnaast is er een sportveld en een gezellige kantine.

Verharde wegen

Heeft het onverhoopt hard geregend? Geen nood, de wegen op de camping zijn verhard. Dus geen moddervoeten in de caravan.