Camping Limburg

Wil je lekker vakantie vieren in Nederland? Kom dan naar Hoeve de Schaaf. Deze camping in Limburg heeft alles wat een leuke camping moet hebben. Gegarandeert een heerlijke vakantie in het prachtige Limburg.

Uitstekende voorzieningen

Allereerst beschikt de camping over uitstekende voorzieningen. Zo kunt u  heerlijk zwemmen in het buitenbad. En dit zwembad heeft nog glijbanen ook! Plezier voor het hele gezin dus. En de kinderen kunnen ook lekker buitenspelen in de speeltuin of op de sportvelden. hier kunnen ze al hun energie kwijt. Maar er wordt ook een animatieprogramma georganiseerd. Hier kan lekker geknutseld worden, maar ook het opvoeren van toneelstukken behoort tot het leuke animatieprogramma.

Mooie koopaccommodaties op de camping Limburg

De camping heeft verschillende mooie koopaccommodaties te bieden. Dit zijn verschillende stacaravans variërend in prijs. De een is luxer dan de ander, maar elke stacaravan staat garant voor een heerlijke vakantie in Limburg. En als u een stacaravan koopt, bent u altijd verzekerd van een mooi plekje op de camping. De stacaravans verschillen in prijs, dus er zit voor iedereen iets moois bij.

Camping Limburg

Kamperen op de camping

Uiteraard kunt u ook kamperen op de camping. De camping heeft kampeerplaatsen en zelfs seizoensplaatsen. Dat betekent dat er voor iedereen een mooi plekje op dez camping in Limburg te vinden is.

Kom nu langs

Bent u enthousiast geworden? Kijk dan snel eens wat deze camping nog emer te bieden heeft. En vergeet vooral niet een mooi plekje vast te leggen.

Boek nu een plek op Camping Limburg Hoeve de Schaaf