Zoek & Boek

Boeken

Camping Limburg

Wilt u lekker vakantie vieren in Nederland? Kom dan naar Hoeve de Schaaf. Deze camping in Limburg heeft alles wat een leuke camping moet hebben. Gegarandeert een heerlijke vakantie in het prachtige Limburg.

Uitstekende voorzieningen

Allereerst beschikt de camping over uitstekende voorzieningen. Zo kunt u  heerlijk zwemmen in het buitenbad. En dit zwembad heeft nog glijbanen ook! Plezier voor het hele gezin dus. En de kinderen kunnen ook lekker buitenspelen in de speeltuin of op de sportvelden. hier kunnen ze al hun energie kwijt. Maar er wordt ook een animatieprogramma georganiseerd. Hier kan lekker geknutseld worden, maar ook het opvoeren van toneelstukken behoort tot het leuke animatieprogramma.

Mooie koopaccommodaties op de camping Limburg

De camping heeft verschillende mooie koopaccommodaties te bieden. Dit zijn verschillende stacaravans variërend in prijs. De een is luxer dan de ander, maar elke stacaravan staat garant voor een heerlijke vakantie in Limburg. En als u een stacaravan koopt, bent u altijd verzekerd van een mooi plekje op de camping. De stacaravans verschillen in prijs, dus er zit voor iedereen iets moois bij.

Camping Limburg

Kamperen op de camping

Uiteraard kunt u ook kamperen op de camping. De camping heeft kampeerplaatsen en zelfs seizoensplaatsen. Dat betekent dat er voor iedereen een mooi plekje op dez camping in Limburg te vinden is.

Ontdek de prachtige omgeving

Camping Hoeve De Schaaf is prachtig gelegen in Noord Limburg. Op de rand van Nationaal Park De Maasduinen en vlakbij Nijmegen heeft u meteen al twee hele leuke uitstapjes tijdens uw vakantie. Maar de omgeving heeft nog veel meer leuks te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Duitse Goch? De stad heeft een aantal hele mooie bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u er ook heerlijk fietsen!

Leuke uitstapjes in en om Heijen

Ook als u uw vermaak liever iets dichter bij de camping zoekt, hoeft u niet bang te zijn zich te vervelen. Want ook in en rondom Heijen kunt u de leukste activiteiten ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontdekkingstocht door het oerwoud? In de Jungle Dome in Heijen ziet u het oerwoud zoals u dat nog nooit heeft gedaan. Of neem een heerlijk verfrissende duik in de Aqua Mundo. Kortom, ook in Heijen en omgeving kunt u de leukste activiteiten ondernemen.

Ontdek de schoonheid van Limburg

Limburg is een van de mooiste provincies van Nederland. Niet alles is er veel natuur en zijn er mooie steden en dorpen. Limburg is ook de enige provincie met heuvels en "bergen". Vanaf onze camping in LImburg kunt u prachtig langs de rivier de Maas wandelen. Vanaf de camping kunt u prachtig door het landelijke gebied van Limburg trekken. Doet u dit, dan ziet u prachtige dorpjes als Swolgen en Melderslo. 

Het prachtige Gennep

Vanaf onze camping in Limburg kunt u ook heel goed het leuke stadje Gennep bezoeken. In Gennep kunt u een aantal leuke dingen doen. Allereerst kunt u naar het Aqua Mundo Zwemparadijs van Center Parcs Het Heijderbos. Dit is een ontzettend leuk zwempark met een heleboel leuke waterglijbanen en speeltoestellen voor de kleinejtes. Ook kunt u naar de Kraaijenbergse plassen. Deze plassen zijn een verademing in het toch vaak drukke leven. U kunt lekker rondom de plas wandelen, maar ook genieten van het water. 

Museum van Postzegel tot Tank

Daarnaast staat vlakbij onze Camping in Limburg het museum Van Postzegel tot Tank. Een museum met zo'n aparte naam moet wel bijzonder zijn, zie ik u denken. Dat klopt ook. Dit museum is een grote verzameling van allerlei voorwerpen. De verzamelijk is dooe Tonnie Ebben bij elkaar gezocht. Hij begon op zijn tiende met verzamelen en is nooit gestopt. Maar wat verzamelt hij dan? Nou, alles. Van postzegel tot tank. Hij heeft een unieke collectie voorwerpen die zeker de moeite van het bekijken waard zijn.

Fietsen door de Limburgse natuur

Vanaf onze camping in Limburg kunt u de mooiste fietstochten afleggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie fietstocht over Nationaal Park De Maasduinen? Deze route neemt u mee langs de mooiste stukjes van wat Limburg te bieden heeft. Of fiets via Boxmeer naar Afferden. Waar u ook voor kiest, u kunt uw ogen uitkijken!

Wandelend door de natuur

In en om Heijen zijn er talloze mooie wandelroutes, die u leiden naar de mooiste plekjes. Heerlijk wandelen over Natuurgebied de Mookerheide. Met aanzienelijk forse hoogteverschillen, heeft u een prachtig uitzicht over de Maas. 

Kom nu langs

Bent u enthousiast geworden? Kijk dan snel eens wat deze camping nog meer te bieden heeft. En vergeet vooral niet een mooi plekje vast te leggen.

Boek nu een plek op Camping Limburg Hoeve de Schaaf