Camping in Heijen

Kent u het plaatsje Heijen? Deze kleine dorpskern in de gemeente Gennep herberg een prachtig kasteel en, misschien nog wel belangrijker, een hele leuke camping. Want Camping Hoeve De Schaaf is een camping Heijen bij uitstek. Op loopafstand van de kern gelegen kunt u deze prachtige dorpskern en de omgeving ervan verkennen.

Camping Heijen

Camping Hoeve De Schaaf is een ontzettend leuke camping voor het hele gezin. Want de camping Heijen beschikt over hele leuke voorzieningen voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk zwembad om lekker in te plonzen als het heet is? In het buitenzwembad kan iedereen terecht voor een verfrissende duik. Ook is er een hele leuke speeltuin op de camping aanwezig. Hier kunnen de kinderen lekker met hun vriendjes of vriendinnetjes spelen. Ook zijn er sportvelden op het park aanwezig. hier kan iedereen zich helemaal in het zweet werken!

De speeltuin op Camping Heijen

Animatie op de camping

Naast een heel leuk buitenbad en een coole speeltuin wordt er ook een animatieprogramma opgesteld. Dit animatieprogramma bestaat uit allerlei verschillende leuke, spannende en actieve activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee aan een spooktocht, laat je schminken als tijger, beleef een adventure event of organiseer een sporttoernooitje. Alles kan tijdens de animatie!

De omgeving van Camping Heijen

Ook de omgeving van Camping Heijen is leuk om te ontdekken. Zoals we al benoemd hebben is er een mooi kasteel in Heijen. maar wist u dat Camping Hoeve De Schaaf ook vlakbij een aantal natuurgebieden ligt? Zo bent u heel snel in nationaal park De Maasduinen en loopt u zo door natuurgebied Sint-Jansberg. En ook Natuurgebied De Mookerheide is in de buurt. U weet dus zeker dat er aan natuur geen gebrek is in de omgeving van Camping Heijen.

Meer dan alleen natuur

De natuur is uiteraard prachtig om te zien. Maar de omgeving van Heijen heeft meer te bieden dan enkel natuur. Zo kunt u heel veel over de Tweede Wereldoorlog te weten komen in het Oorlogsmuseum in Overloon. En als u toch in Overloon bent, dan kunt u meteen langs Zoo Parc Overloon. Hier ziet u allerlei prachtige dieren, zoals Hyena's, Jachtluipaarden, apen en Leeuwen. Kortom, u waant zich voor even in Afrika.

Boek nu op Camping Heijen

Bent u overtuigd vand e schoonheid van Camping Hoeve De Schaaf? Boek dan nu uw plekje op de camping in Heijen, en verzeker uzelf van een onvergetelijke tijd. Bekijk hier de mogelijkheden en boek direct!

Boek nu op de camping