Zoek & Boek

Boeken

De leukste camping in Gennep

Gennep is een mooie gemeente in de provincie Limburg. De gemeente is gelegen rond de grens van Duitsland, en maakt het daardoor een ideale vakantiebestemming. Er is veel te zien en te doen in Gennep en omgeving, en dat maakt Camping Hoeve de Schaaf dé ultieme camping in Gennep. Want op de camping is ook allerlei leuks te beleven.

Ontdek de omgeving van onze camping in Gennep

De omgeving van Camping Hoeve de Schaaf staat boordevol met bezienswaardigheden en attracties. Het is dus bijna niet mogelijk dat u zich verveelt tijdens de vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het Petershuis. Dit museum combineert archeologische vondsten en moderne kunst uit de regio. Daarnaast zijn er wisselende tentoonstellingen die er voor zorgen dat ene bezoek aan het Petershuis altijd weer een unieke ervaring is. Een ander heel leuk museum is het Museum van Alle Tijden in Beugen. Het unieke aan dit museum is dat hij altijd geopend is. U hoeft uw bezoek dus niet te plannen.

Pret voor kinderen

Wilt u een leuk uitstapje voor uw kinderen plannen? Ga dan langs de Aquamundo of de Jungle Dome van Centerparcs Het Heijderbos. Deze zijn toegankelijk voor daggasten en zorgen gegarandeerd voor een heerlijk dagje plezier. De Aquamundo is hét zwemparadijs van Gennep en omgeving. U kunt hier heerlijk zwemmen, maar ook op avontuur in de wildwaterbaan of van een van de glijbanen. Houdt u het liever droog? Kom dan naar de Jungle Dome. Dit is een unieke Jungle vol met speelplezier voor jong en oud. 

Camping Gennep spelen

Wandelen in Gennep en omgeving

De omgeving van Gennep is zeer geliefd bij wandelaars en fietsers. Er zijn verschillende wandelroutes met verschillende thema's. Zo is er de Liberation Route, een historische route die het verloop van de bevrijding van Nederland volgt. Ook is er een rolstoelroute. Dus ook als u in een rolstoel zit kunt u de prachtige natuur van Gennep ontdekken. Ook zijn er nog kunst en cultuur routes en kunt u door natuurgebieden wandelen. Kortom, er is voor iedereen wel een mooie route te vinden vanaf onze mooie camping in Gennep.

Bekijk hier de wandelroutes

Steden rondom onze camping

Rondom onze camping kunt u ook verschillende leuke steden bezoeken. De ene stad leent zich heel goed om te shoppen, terwijl u in de andere stad terecht kunt om cultuur te snuiven. Of natuurlijk allebei. Zo'n stad is Nijmegen. In Nijmegen kunt u uitstekend lekker een dagje winkelen. Er zijn heel veel leuke winkels en winkelstraten te vinden waar u gemakkelijk een dag mee zoet kunt zijn. Maar Nijmegen heeft nog veel meer te bieden dan enkel shoppen. Het is de oudste stad van Nederland, en dat neemt natuurlijk een behoorlijke geschiedenis met zich mee.

De geschiedenis van Nijmegen

Vanaf onze camping in Gennep kunt u dan ook heel goed deze geschiedenis ontdekken. En dit kunt u op een aantal hele leuke manieren doen. Bijvoorbeeld door een historische stadswandeling te boeken. onder begeleiding van een gids trekt u langs de mooiste plekjes die deze oude Romeinse stad herbergt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen op eigen houtje de geschiedenis te ontdekken. Vergeet dan in ieder geval niet langs het Valkhof te gaan. Deze oude kapel is het punt waar de Romeinen vroeger het Oppidum Batavorum hebben gesticht. Dit, en nog meer geschiedenis van deze plek, ontdekt u in Nijmegen.

Kom naar de camping in Gennep

Wilt u de omgeving van onze camping in Gennep ontdekken? Kom dan naar Camping Hoeve de Schaaf. Met zowel toeristen- als seizoenplaatsen kunt u hier altijd terecht voor een welverdiende vakantie. De kampeerplaatsen beschikken over 10 Àmpere elektriciteit en een CAI aansluiting. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie genieten van uw televisie. Daarnaast is er ook op het hele park, tegen betaling, de mogelijkheid om internet te krijgen. Zo wordt uw vakantie heerlijk onbezorgd. Wilt u niets missen van Gennep? Reserveer dan via onderstaande link uw plekje op onze mooie camping.

Reserveer nu uw kampeerplaats